Tiden rusar iväg..

Tiden går fort när man har roligt, jag har inte ens hunnit uppdatera här!

Nya inackorderingar och nya internatelever har anlänt till gården. Så roligt med nya ansikten och ny härlig energi! Snart är det jullov och många åker hem till sina familjer men de få som stannar kvar ska vi ta extra hand om!

I stallet har vi påbörjat grävning och grusning till alla hagar, som sagt - JAG AVSKYR LERA! Det kommer bli så bra och snyggt när det är klart! Det ska vara lätt och smidigt att ta ut och in hästarna så jag lägger gärna extra energi på det.  

I ridhuset är träningarna i full gång och många väljer att hyra in sig hos oss för att komma undan vinterns iskalla grepp! Så kul att träffa er alla kiss  Vi klurar just nu på hur vi ska göra med underlaget i ridhuset. Det är ingen liten process att byta underlag i detta ENORMA ridhus, men det är hög tid att det blir gjort! Jag kollar även på nytt hindermaterial så vi kan utöka vår hinderpark lite grann. Är även på jakt efter dressyrstaket för att kunna ge dressyrryttarna möjlighet att rida på exakta mått. Så hojta gärna till om ni vet någonstans man kan köpa det till ett bra pris!

I går var jag och Björn iväg på rådgivande hingstbedömning på Strömsholm! Duktiga hästar som presterade bra! Längtar tills nästa år då jag får visa mincool

Ta hand om er i kylan! / Jackie 

 

 

22 nov 2017